top of page

Interieurontwerp projecten
 

Bekijk de nieuwste interieurontwerp projecten van Studio Lot Interieur, variërend van badkamerontwerp tot interieurstyling.

Klik op de plattegrond en zie het gehele project

Foto van eigenaar Studio Lot Interieur

Interieurinspiratie

01

3D ontwerpen

In onze portfolio worden vooral de 3D-visualisaties van elk project weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om een volledig interieuradvies te bekijken, waarin alles van het lichtplan tot aan meubeladvies is beschreven. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

03

B2B

In ons portfolio vind je niet alleen projecten voor particulieren, maar ook voor de zakelijke markt. Momenteel zijn we druk bezig met diverse B2B-projecten. Blijf onze pagina volgen voor updates over de nieuwste projecten!

02

Interieurstylist

In ons portfolio vind je ook projecten waar wij alleen de styling hebben verzorgd. Deze laten zien hoe we met een creatieve touch en oog voor detail elke ruimte net dat beetje extra kunnen geven. Van knusse hoekjes tot complete make-overs, elk project laat zien hoe leuk en divers styling kan zijn!

04

Altijd in beweging

Niet alle ontwerpen staan momenteel op de pagina. We zijn hard bezig om binnenkort alle projecten te presenteren. Houd de site in de gaten voor updates.

bottom of page