top of page

I N S P I R A T I E
HOEK

Interieur ontwerp
Jouw interieurstylist 

Bij Studio Lot Interieur vindt u een bron van inspiratie voor interieurontwerp en styling. Onze missie is om jouw droominterieur tot leven te brengen, en we delen graag onze expertise, ideeën en creatieve inzichten met jou.

In onze inspiratiehoek vind je een schat aan ideeën en inspiratie voor je interieurprojecten. Of je nu op zoek bent naar tips voor het stylen van een kleine woonkamer, het upgraden van je keuken of het creëren van een ontspannende slaapkamer, onze blogs bieden waardevolle inzichten en stapsgewijze gidsen. 

Interieuradvies bij Studio Lot Interieur

Foto Interieurstylist in spiegel

Persoonlijke kennismaking en Interieuradvies op maat:

We komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking en uitgebreid interieuradvies, inclusief kleur- en materiaaladvies, aangepast aan uw behoeften. Overweegt u een interieurstylist in te huren? Vraag een offerte aan.

3D interieurontwerp keuken

3D Interieurvisualisatie voor uniek interieurontwerp:

Verken uw nieuwe interieur en neem weloverwogen beslissingen met behulp van onze 3D-interieurvisualisatie, aangeboden door een ervaren interieurstylist.​ Bekijk de laatste projecten.

Moodboard

Unieke moodboards en lichtplan op maat:

Laat u inspireren door mijn op maat gemaakte moodboards, perfect passend bij uw ruimte en stijl. Daarnaast zorg ik voor een lichtplan dat de gewenste sfeer. Als interieurstylist sta ik klaar om uw interieurwensen te vervullen.

Joyce de Vaan

Charlotte heeft tijdens een fotoshoot voor ons meubelbedrijf perfect de styling van de sfeerfoto’s verzorgd! Ze heeft een duidelijke visie die ze op enthousiaste wijze weet over te brengen en daarnaast ook laten zien dat ze weet te improviseren wanneer nodig. Het heeft voor een super resultaat gezorgd en een zorgeloze samenwerking. Wij zouden haar zeker aanbevelen en nogmaals vragen als de kans zich aandient!

Kristie Habraken

Echt een prachtig ontwerp gekregen voor mijn nieuwe huis! Charlotte is creatief, professioneel en kan heel goed visueel maken wat jij in je hoofd hebt.

Ik zou haar 100% aanraden!

Carline van de Ven

Blij met het ontwerp voor onze keuken! Charlotte heeft onze wensen vertaald naar een professionele 3D-tekening, waardoor je direct een duidelijk beeld hebt van de indeling. Daarnaast denkt ze goed mee om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.
Een stoel met dekentje

Binnenhuis styling: Waar moet ik beginnen?

Binnenhuis styling is meer dan alleen de nieuwste trends volgen; het gaat om jouw huis, jouw unieke wereld. Kies dus voor een stijl die jouw persoonlijkheid en karakter aanduidt, zonder je te laten beïnvloeden door andermans meningen.

Persoonlijke stijl boven trends

Jouw stijl, jouw huis, jouw regels

Het is verleidelijk om mee te gaan met de laatste binnenhuis styling trends. Echter, het meest essentiële is om trouw te blijven aan wat jij echt mooi vindt. Misschien vraag je je af: "Hoe begin ik met het stylen van mijn woning? Hoe richt ik mijn huis in? En hoe geef ik hier een persoonlijke draai aan?" Dit bereik je door jezelf de juiste vragen te stellen. Zoek een rustige plek op waar je ongestoord kunt nadenken. Reflecteer op wat jij mooi vindt. Waar droomde je van als kind? Welke kleuren en materialen spreken je aan?
 
Durf regels te breken. Als een trend niet bij je past, laat het dan links liggen. Jouw huis, jouw regels. Vindt je buurvrouw het niet mooi? Jammer dan, waarschijnlijk vind jij haar woning ook niet geweldig. 😊 Blijf trouw aan jezelf in de wereld van binnenhuis styling. Het stylen van je interieur begint altijd bij jezelf: Wat wil ik écht en wat past bij mij? Vind je het lastig om dit zelf aan te pakken? Dan sta ik voor je klaar. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.
Instagram van Studio Lot interieur
Instagram post interieurpagina van Studio Lot Interieur

Klik en volg,  voor de laatste interieurontwerpen 

Interieur inspiratie pinterest

bottom of page