top of page

Herfst interieurtips en interieur inspiratie

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Waarom de herfst mij blij maakt. Ah, de herfst - dat seizoen dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar stiekem een van mijn persoonlijke favorieten is. Er schuilt iets magisch in de herfst: de warme, knusse sfeer binnenshuis, het rustgevende getik van regen tegen het raam en de prachtige kleuren die de natuur ons schenkt. In deze blog deel ik mijn liefde voor dit seizoen en geef ik je herfst interieurtips en interieur inspiratie om je huis om te toveren tot een knusse herfstsfeer.


Herfst bos


1. Herfststukje: Creëer een Warm Welkom

Laten we beginnen met het maken van een gezellig herfststukje. Laat je creativiteit de vrije loop en voeg warme kleuren toe, en waarom geen sfeervolle lampjes voor dat extra vleugje magie? Zorg ervoor dat de kleuren in je interieur naadloos overgaan in dit stukje. Ga op een schattenjacht in de natuur en verzamel bladeren en dennenappels, of zoek online naar inspiratie. Hier zijn enkele leuke versieringsideeën en lampjes om je op weg te helpen:


Herfststukje

2. Openhaard - Echte of Virtuele Gezelligheid

Voor de gelukkigen met een echte openhaard is de herfst de uitgelezen tijd om die knusse vlammen aan te steken. Maar zelfs als je niet over zo'n luxe beschikt, kun je toch van de gezelligheid genieten. Zet gewoon een virtuele openhaard op je tv aan, pak een goed boek en creëer je eigen heerlijke momentje. Tegenwoordig kun je prachtige filmpjes op YouTube vinden die je televisie omtoveren tot een sfeervolle haard. Bekijk bijvoorbeeld dit adembenemende beeld: Klik hier


3. Haal Herfstkleuren naar Binnen

Breng de warmte van de herfst in je interieur door te kiezen voor kleuren zoals terracotta. Overweeg om een wand in deze tint te schilderen en voeg kussentjes en een kleed toe die deze warme sfeer weerspiegelen. Hier zijn enkele creatieve ideeën om je op weg te helpen:


Vlaggentjes diy

4. Een Grote Bos Bloemen in Herfstsfeer

Om de natuurlijke schoonheid van het herfstseizoen naar binnen te halen, plaats je een weelderig herfstboeket op tafel. De warme kleuren en heerlijke geuren zullen je huis direct opvrolijken. Ik haal mijn bloemen altijd op de lokale markt in Breda, wat niet alleen zorgt voor een seizoensgebonden selectie, maar ook mijn lokale gemeenschap ondersteunt.


Deken5. Knusse Dekentjes voor Ultiem Comfort

Wat is er nu gezelliger dan op de bank te kruipen met een zacht dekentje tijdens de herfst? Ik kan er geen genoeg van krijgen. Naast comfort voegen dekentjes ook die knusse sfeer en warmte toe aan je woonkamer. Dus zeg maar gedag tegen die herfstdip!

Mijn favoriete dekentjes:


Wat is jouw favoriete herfstmoment? Ik ben erg benieuwd. Je bent vrij om te antwoorden in de opmerkingen hieronder. Laat ons jouw knusse, magische herfstverhalen horen!


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page