top of page

Behang in de Woonkamer en 6 andere tips voor een persoonlijke Interieurmake-over

Behang bedenkt niet alleen een wand, maar het vertelt een verhaal - jouw verhaal. De selectie van het perfecte behang veranderd de woonkamer tot een persoonlijk toevluchtsoord, doordrenkt met de warmte en charme van jouw unieke geschiedenis.


Deze blog is een gezamenlijk project in samenwerking met Wandd, waar ik mijn passie voor interieurontwerp deel en mijn eigen emotionele connectie met mijn roots omarm. Samen met Merel van Wandd bieden we niet alleen inspiratie, maar ook praktische inzichten om jouw woonruimte tot leven te brengen met behang.


Niet alleen is 'Amber' van ontwerper Clinton Friedman een favoriet van het hele team, maar ook Merel is er helemaal weg van. Ze deelt haar enthousiasme: ''De Elementen collectie - Amber van Clinton Friedman is absoluut een van mijn favorieten. De kleuren, de zachtheid en de grootsheid van de afbeelding vind ik echt prachtig. Onlangs hebben we dit design toegepast in een woonkamer bij een klant, en het resultaat is werkelijk schitterend.''

Dit behangontwerp haalt zijn inspiratie uit de natuurlijke omgeving van Afrika, met gedetailleerde abstracte vormen en prachtig wisselende lagen van texturen en licht. Breng nu leven in je muren met dit prachtige design!
Als interieurontwerper, bekend om mijn talent om mensen te begeleiden bij het creëren van authentieke ruimtes, deel ik graag mijn geheimen voor het kiezen van behang dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Met de uitgebreide behangcollectie van WANDD en mijn persoonlijke begeleiding, streven we naar een woonkamer die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een oase van comfort en inspiratie biedt - met een vleugje persoonlijkheid natuurlijk.

Mijn favoriete behangontwerpen van Wandd? Dat is een lastige vraag, want ze hebben zoveel mooie keuezes. Maar dit zijn een van fovorietjes: 'Sandalwood', 'Balinese Girl', en 'Spinnerag Skin Cream', Omdat deze designs je inspireren en jouw woonkamer tot leven brengen met kleur, textuur en betekenis.6 extra tips voor een Persoonlijke Interieurmake-over:


  1. Fotomuren: Creëer een fotomuur met een verzameling van je favoriete foto's die speciale herinneringen oproepen. Kies voor een mix van familiefoto's, vakantiekiekjes, en andere belangrijke momenten om een persoonlijke galerij te creëren.

  2. Gebruik van memorabilia: Toon souvenirs, erfstukken en andere memorabilia die een speciale betekenis voor je hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld oude boeken, verzamelobjecten of kunstwerken zijn die je hebt geërfd of tijdens reizen hebt verzameld.

  3. Aanpassing van meubels: Geef bestaande meubelstukken een persoonlijk tintje door ze te decoreren met foto's, quotes, of andere decoratieve elementen die belangrijk voor je zijn. Personaliseer je ruimte met unieke details die je verbinden met je verleden en heden.

  4. Wanddecoratie met betekenis: Kies kunstwerken, posters of andere wanddecoratie die verbonden zijn met specifieke herinneringen of interesses. Dit kan bijvoorbeeld een vintage poster zijn van je favoriete reisbestemming, een kunstwerk dat je doet denken aan een bijzonder moment of een citaat dat je inspireert. Laat je muren spreken en vertel je eigen verhaal.

  5. Creëer een thema: Ontwikkel een thema voor je interieur dat gebaseerd is op een specifieke periode, plaats, of gebeurtenis die belangrijk voor je is. Dit kan bijvoorbeeld een tropisch thema zijn geïnspireerd door een vakantie op een exotische bestemming of een retro-thema gebaseerd op je liefde voor vintage stijl. Geef je huis een samenhangende stijl die je persoonlijkheid weerspiegelt.

  6. Persoonlijke textiel: Gebruik textiel zoals kussens, dekens, en tapijten met patronen, kleuren of afbeeldingen die een persoonlijke betekenis voor je hebben. Dit kunnen bijvoorbeeld stoffen zijn met prints van je favoriete dieren, bloemen of landschappen die je herinneren aan speciale momenten. Laat je huis aanvoelen als een warme omhelzing van herinneringen en emoties.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page