top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Styling voor TV lift meubel

Soort project

Interieurstyling

Datum

augustus 2023

Locatie

Oss

Als gepassioneerde interieurontwerper en styliste kreeg ik onlangs een fantastische kans om samen te werken met een bijzondere klant: TV lift meubel. Dit project was een spannende en creatieve reis, waarbij ik verschillende ruimtes mocht omtoveren tot prachtige showcases voor de TV lift meubel van mijn klant.

Van Bohemian chic tot industriële pracht en zelfs de warme en uitnodigende Cottage Core sfeer, ik heb elke ruimte omgetoverd tot een unieke wereld waarin de tv-lift meubels schitteren. Als interieurontwerper en interieurstylist kreeg ik de kans om mijn creatieve genie de vrije loop te laten en deze ruimtes te transformeren tot ware kunstwerken.

Het uiteindelijke resultaat van dit project is zonder twijfel een doorslaand succes. De TV lift meubels zijn werkelijk verbluffend en bieden een elegante oplossing voor dat lelijke zwarte ding in de woonkamer. Ze laten de televisie als het ware verdwijnen en creëren zo meer ruimte voor wat er echt toe doet in het leven: de mensen om je heen.

Ik ben buitengewoon dankbaar dat ik mocht bijdragen aan dit project. Neem een kijkje bij de foto's om te zien hoe deze ruimtes zijn omgetoverd tot echte interieurjuweeltjes, dankzij mijn samenwerking met TV lift meubel.

bottom of page