top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Transformatie van Oude Drukkerij naar Eigentijdse Woning

Projectcategorie

Interieurontwerp

Datum

Juni 2023

Locatie

Den Bosch

Stel je een oude drukkerij voor die is getransformeerd tot een adembenemende woning, waar moderne stijl en verrassende elementen samenkomen.

Bij dit project hebben we gestreefd naar een harmonieuze mix van warmte, rust en gezelligheid. Het is een plek waar je je direct thuis voelt, omringd door eigentijdse ontwerpen en unieke details die de ziel van de voormalige drukkerij behouden.

Onze focus lag op het creëren van een moderne stijl, waarbij we speelse en onverwachte elementen hebben toegevoegd om de ruimtes tot leven te brengen. Denk aan kunstzinnige accenten, opvallende verlichting en slimme indelingen die zorgen voor een eigentijdse en toch uitnodigende sfeer.

Of je nu ontspant in de comfortabele woonkamer, geniet van een maaltijd in de stijlvolle keuken of tot rust komt in de knusse slaapkamer, deze woning biedt een oase van sereniteit en warmte. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van een eigentijdse leefomgeving.

Blader door onze foto's en laat je inspireren door de harmonie tussen modern design en verrassende elementen. Ontdek hoe wij oude industriële kenmerken hebben geïntegreerd in een hedendaagse woonruimte, waarbij we een unieke en persoonlijke sfeer hebben gecreëerd.

We zijn trots op het resultaat van dit interieurproject en nodigen je uit om de warmte en rust van dit unieke huis te ervaren.

bottom of page