top of page

In het dorpje Vlijmen begon mijn reis als interieurontwerper. Mijn passie voor interieur werd hier gewekt, waar ik als kind gefascineerd was door huizen en hun verhalen. Mijn liefde voor interieurontwerp ontwikkelde zich verder tijdens mijn camper reis door Europa. Je kan over verder lezen in mijn blog. 

Mijn naam is Charlotte Silooy, en ik ben een interieurontwerper met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van stijl. Ik geloof sterk dat elk interieur een verhaal moet vertellen dat past bij de bewoners. Of het nu gaat om een appartement, een landhuis of een kantoor, mijn missie is om de ruimte om te vormen tot een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid, omringd door rust en inspiratie.

Mijn aanpak begint met gesprekken en een analyse van jouw moodboard. Ik wil begrijpen wie je bent en wat jouw ruimte nodig heeft. Mijn ontwerpstijl combineert moderniteit en tijdloosheid, en ik sta open voor jouw specifieke wensen. Mijn ultieme doel? Het creëren van tijdloze interieurs die bijdragen aan jouw welzijn.

Wat me het meest trots maakt, is mensen helpen een omgeving te creëren waarin ze zich thuis en gelukkig voelen. Goed ontworpen ruimtes kunnen ons dagelijks leven verbeteren, en dat inspireert me elke dag.

Samenwerking is essentieel voor mij. Jouw visie en mijn creativiteit komen samen in een naadloos ontwerp. Of je nu in Breda, Rotterdam, Tilburg of Den Bosch bent, ik wil dat jouw ruimtes jou weerspiegelen.

Ik kijk er met enthousiasme naar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan jouw ideale interieur. We gaan samen een verhaal creëren dat niet alleen mooi is, maar ook echt van jou.

De interieurstylist van Studio Lot Interieur

Eigenaar Studio Lot Interieur

CONTACT

Bedank voor je bericht

bottom of page